curser

Saturday, December 29, 2012

PERKHIDMATAN KANOPI UNTUK DISEWA, MUADZAM SHAH PAHANG


PERKHIDMATAN KANOPI UNTUK DISEWA,

MUADZAM SHAH PAHANG


Assalamualaikum & salam sejahtera semua :-)

kami menyediakan perkhidmatan kanopi untuk macam2 function seperti kenduri kawen, tunang, aqiqah, perasmian, dll....

peralatan kami complete dengan :
 
kanopi piramid
 
kipas + lampu
 
kerusi plastik + sarung kerusi
 
kerusi banquet + sarung kerusi
 
meja + alas meja
 
meja buffet + alas meja + skirting
(warna mengikut permintaan)
 
meja bulat + alas meja + table runner
(warna mengikut permintaan)
 
scallop
 ( warna mengikut permintaan)
 
hiasan makan beradab
 
meja pengantin + meja potong kek
 

kawasan operasi kami sekitar di Muadzam Shah dan kawasan yang berhampiran. sekiranya luar daripada kawasan Muadzam Shah, caj pengangkutan akan dikenakan.

sila hubungi :
  • En. Bakar                     013 - 921 9171
  • Pn. Maimunah             013 - 980 5943


 
 
 
  CONTOH TEMA BIRU + PINK

 yang ni tema biru + pink
 
 rumah pengantin di atas bukit....tinggi tu...kat desa jati
 
 sungguh mencabar nak pasang kanopi kat desa jati ni...hanya ada 1 jalan sahaja. masa ni lah kerjasama daripada jiran sangat2 diperlukan dan masa ni lah juga kite dapat lihat 'perangai' sebenar jiran kite....

 kami akan pastikan perkhidmatan kami kemas, teratur & bersih

 antara contoh hiasan makan beradab...biasanya kami buat simple je khas untuk sebelah pengantin lelaki  (menyambut menantu) sebab kami bukanlan mak andam sbb tu sempoi jer. hehe....:)
 
 
ok lah....nanti kami akan post kan gambar yang lain plak yer...bye