curser

Thursday, January 24, 2013

perkhidmatan kanopi - muadzam shah

PERKHIDMATAN KANOPI - MUADZAM SHAH PAHANG


PERKHIDMATAN KANOPI UNTUK DISEWA,

MUADZAM SHAH PAHANG

(tema biru turquoise)

Assalamualaikum & salam sejahtera semua :-)

kami menyediakan perkhidmatan kanopi untuk macam2 function seperti kenduri kahwin, tunang, aqiqah, perasmian, dll....

peralatan kami complete dengan :
 
kanopi piramid
 
kipas + lampu
kerusi plastik + sarung kerusi
kerusi banquet + sarung kerusi
 
meja + alas meja
meja buffet + alas meja + skirting
(warna mengikut permintaan)
 
meja bulat + alas meja + table runner
(warna mengikut permintaan)
scallop
( warna mengikut permintaan)
 
hiasan makan beradab
 
meja pengantin + meja potong kek

kawasan operasi kami sekitar di Muadzam Shah dan kawasan yang berhampiran. sekiranya luar daripada kawasan Muadzam Shah, caj pengangkutan akan dikenakan.

sila hubungi :
  • En. Bakar 013 - 921 9171
  • Pn. Maimunah 013 - 980 5943


 
 
  CONTOH TEMA BIRU TURQUOISE


 
 yang ni tema biru turquoise + putih
 
 
 pasang kat desa tanjung...rumah 'ibu' & 'abah'
 
 
 desa tanjung antara customer tetap kami...thanks penduduk desa tanjung yg setia dgn perkhidmatan kami. dan terima kasih juga sbb selalu tlg kami susun kerusi meja :)
 
 

 tempat makan VIP
 

antara contoh hiasan makan beradab...biasanya kami buat simple je khas untuk sebelah pengantin lelaki (menyambut menantu) sebab kami bukanlan mak andam sbb tu sempoi jer. hehe....:)
 
 
nanti kami post gambar lagi yer....ni pun kebetulan hari ni tak keje...cuti maulidurrasul. barulah ada masa sikt nak update blog ni.