curser

Wednesday, April 8, 2015

PENGALAMAN LASIK MATA BERSAMA PROF. DR. MUHAYA

PENGALAMAN LASIK MATA BERSAMA 
PROF DR. MUHAYA BINTI HAJI MOHAMAD

22 Dis 2014 - 23 Dis 2014 ( Isnin - Selasa )

Sebelum Lasik

Kisah kami bermula......

Sebenarnya, kami start pakai spec mata ni seawal darjah 4.

Pastu, power spec kami lebih 500 untuk dua-dua mata..
Kalau tengok betul2 kat gambo atas tu...
kanta spec kami tebal gilerrr...hohoho

So, almost 15-20 years, kami pakai spec...huhu :(

Biasala, pakai spec ni, rimas sebenarnya.
Kalau peluh...fuhhhh...sikit2 buka spec sebab nak lap peluh

Pastu..kalau dok dalam kereta-beraircond..elok keluar dari kereta
spec tiba2 jadik kabus....adusss rimas lagi...

Pastu, kalau bangun tidur ke, nak carik barang ke, nak tengok tv ke
apa2 jela...wajib pakai spec....adusss rimas lagi...

Okay..Jadi..
Macam mana tiba2 kami berminat nak buat lasik mata
kat prof muhaya ni..

Citer nya cenggini...

Kawan kakak kite ada masuk program realiti kat Astro Oasis dlm rancangan Ustazah Pilihan. Nama kawan dia Firuz Akhtar (Juara Musim Pertama Ustazah Pilihan).

Dalam rancangan tu Prof Muhaya buatkan eye lasic kat peserta program Ustazah Pilihan termasuklah Firuz Akhtar. 

Kakak kite teruja dan berazam suati hari nanti nak buat eye lasic dengan Prof. Muhaya. Dan dah start kumpul duit sikit2.

So, Kakak start laa follow FB prof muhaya ni
Anda bolehlah like FB Prof ni...^_^
FB : Alumni Lasik & Relex-Smile Prof Muhaya

Kat FB prof ni lah, kakak baca, tengok video pasal
testimoni - testimoni customer prof.
yang dah selamat buat lasik...^_^

Oleh itu,
Disebabkan ramai yang dah buat,
Pastu, rasa teruja, tengok mereka tak pakai spec,
Pastu, mereka kata tak sakit

Pastu, lasik ni bukan amik masa berjam-jam tau..
Cuma hanya amik masa 15 minit sahaja utk kedua-dua mata..^_^
Pastu, harga nya..bagi kami berbaloi..Walaupun ada orang kata
agak mahal...

Demi untuk kesihatan mata kita..
demi untuk penglihatan kita sepanjang hayat..
Tak rugi...kita kena bayar RM7k / RM8k / RM12k...

Pastu...Sape yang tak nak jumpa Prof Muhaya..betul tak ??
Rugi oooo...Peluang dah ada...
Comeyyyy Cangatttt..kiut-miut....Prof Muhaya...^_^

Haiyaaaa....Berapa banyak pastu dah.........

Okay...Sambung lagi cerita nya...

Kat bawah ni..
Kami summary kan info-info pasal lasik mata..
Supaya mudah anda untuk membacanya...^_^
Harap-harap anda faham...peace.....





Ini template pasal Lasik Mata

Apa tu Relex Smile..
The differences between Relex Smile & Lasik..
Kenapa harga nya mahal....
Kronologi rawatan rabun....
Anda dibenarkan membaca nya..hohoho...^_^
tak rugi untuk tambahkan ilmu...

Template Tentang Lasik Mata
Source : FB Alumni Lasik & Relex-Smile Prof Muhaya

Selesai sudah..tentang info2 kat atas...^_^


Kami buat summary sahaja...

If you want more info, you can follow,like...
FB Prof Dr Muhaya @ FB Alumni Lasik & Relex-Smile Prof Muhaya



Diari perjalanan kami

 
1st Page - Lasik Mata Bersama Prof Muhaya


2nd Page - Lasik Mata Bersama Prof Muhaya



3rd Page - Lasik Mata Bersama Prof Muhaya

Masa untuk lasik Mata....






Kenangan Bersama Prof...Seronok-seronok-Seronok....

Dah selesai sesi Lasik...
dah selesai jumpa Prof...
Dah selesai amik gambo ngan Prof...

Last..Nurse bagi ubat & surat MC...




Penamat sudah segala cerita daripada kami...^_^
Segala kekurangan..kami mohon maaf...

Bye-Bye...